Villa Bleijenburgh: luxe woon zorg appartementen

Aan de Bleijenhoek bevindt zich een bijzonder grote en luxueuze villa met allerlei faciliteiten. Achter de villa ligt een prachtig park. SchipVast heeft dit als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van een plan voor een luxueus woonzorg complex waarbij de toekomstige bewoners gezamenlijk gebruik kunnen maken van de aanwezige voorzieningen zoals het park, ontmoetings- en recretatieruimten, het overdekt zwembad, de ondergrondse parkeergarage.

In samenwerking met GeWoon Architecten uit Bladel is een plan ontstaan dat een markant architectonisch landmark realiseert aan de westelijke entree tot het dorp Bladel. In eerste instantie zullen alleen op de bovenverdiepingen woonzorg appartementen worden gerealiseerd. Op de begane grond wordt voorlopig een kantoortuin gerealiseerd, maar die wordt zodanig ingericht dat deze op termijn met beperkte middelen kan worden getransformeer tot extra woonzorg appartementen zodra de vraag zich voor doet.

Dit plan is gepresenteerd aan Burgemeester en wethouders die heeft er in principe mee hebben ingestemd. Het plan zal nu verder worden voorgelegd aan de Raad.

Uiteraard beschikken alle appartementen over een parkeerplaats en een berging in de ondergrondse parkeerkelder. Zodra de bewoner met behulp van zijn eigen code de garage is binnengereden, is hij of zij veilig en wel binnen het eigen complex. Men kan vervolgens met de lift naar het eigen appartementen dan wel binnen door naar park, recretaieruimte, fitness-ruimte en het zwembad. Ook ten behoeve van de zorgverlenende instanties worden ruimten beschikbaar gesteld.

Voor inlichtingen kan men zich wenden tot SchipVast.